torsdag den 22. september 2011

Rapport fra 3.a Sæby Skole 15. og 20. september


Torsdag d. 15 september var vi nede og kigge på måger vi fandt desværre ingen med ringe på. Men vi fandt en hel masse måger. Der var mange ungfugle, vi så flest sølvmåger. De var flotte. Nogle af os fandt rav. Nogle havde brød med til at lokke mågerne tættere på. Nogle havde også kikkerter med.
Tirsdag d. 20 september var vi nede på havnen hvor vi så mange måger igen. Vi prøvede at logge dem tættere på, men de var for bange. Grethe prøvede at nærme sig for at kunne smide lidt brød, men det lykkes ikke, de blev bange. Pludselig kom de igen og vi kunne logge dem tættere på. Vi gik ned til åen og satte os for at kaste brød for at se hvor tæt mågerne kom på.
Nu gik vi ned til stranden for at kigge om der var måger der. Det allersidst brød kastede vi for at lokke dem tættere på og det lykkes vi fik dem 5-7 meter fra os.
                                                                                                                   Marie og Emma   


Vi har været på stranden og set på måger. Det var sjovt. Dernede fandt vi sølvmåger og den 20. september så jeg en hættemåge og mange sølvmåger. Vi havde en fantastisk kikkert så vi kunne se dem helt tæt på. Nogen gav dem også brød og nogen fandt rav. Hele klassen var også af sted den 15. september. Der fandt vi også nogle sølvmåger, det er dem vi har set flest af. Mange af dem var unge fugle.                                   
                                                                        Sofie

Vi så 5 svartbag de var pæne og de var mærkelige når de stod og baskede med vingerne. Vi så også en hættemåge men vi fandt ingen måger med ringe på. Det var rigtigt ærgerligt fordi vi ville godt se nogle med ringe på. Vi så også en skarv den var stor og flot og vi fik et mega godt bilede af en måge. Den er flot.
                                                                Anders


Vi har været på havnen, vi går to og to der ned. Og vi kiggede på måger. Vi fandt blandt andet nogle sølvmåger og vi fandt en hættemåge i går (20 sept.) vi havde brød med og vi kom helt tæt på dem. Og vi gik også på stranden og vi havde taget en stor kikkert med. Vi prøvede den næsten alle sammen og nogle af os fandt rav men jeg fandt ikke noget. Vi sad på kanten og spiste pizza boller vi selv havde bagt. Der var mange skarver. Og det var dejligt af det ikke regnede. Mange af os havde selv kikkerter med. Så kunne vi låne af hinanden. Og se fuglene i dem. Det var sjovt at være der nede og vi skal snart der ned igen, men gåturen hjem er lang.
                                                                                                       CarolineKære 3.a Sæby Skole,

godt at høre at I har haft nogle gode tur til havnen og stranden. Det er flot at I kunne komme så tæt på mågerne - I har sikkert skulle gå stille og roligt og være meget tålmodige! Jeg håber at I finder nogle med farveringe næste gang I er på ekskursion! Held og lykke!

                                                                                                 Anders Østerby

Ingen kommentarer:

Send en kommentar